Sidan är under uppbyggnad. Men titta in lite då och då och följ utvecklingen. Har du tips och synpunkter på layout, kommentarsfält, inlägg eller annat? Hör av dig på Facebook-sidan, (senare också på twitter), på mail netrootsstockholm@gmail.com eller skriv en kommentar här på bloggen.

onsdag 5 oktober 2011

Netroots Stockholm har fötts!


Det här är första blogginlägget på Netroots Stockholms egen blogg. Jag som skriver heter Peter Andersson, bloggar till "vardags" på bloggen "-med rätt att tycka", och har fått förtroendet att vara samordnare för ett nätverk av bloggare som nu bildas i Stockholmsregionen. Som namnets första del antyder är vi som bloggar engagerade i nätverket Netroots. Det är också framöver. Med "underavdelningen" Netroots Stockholm vill vi ibland i inlägg på våra bloggar spegla politik och samhälle med utgångspunkt från frågor som är angelägna för oss som bor och verkar här. Vi kommer den första november att träffas för en kick-off och ett startskott för vårt engagemang på bloggar och andra sociala medier.

Mina tankar med den här bloggen, som mycket väl kan komma att ändras och utvecklas, är att löpande berätta om angelägna inlägg som bloggare från nätverket skriver. En ambition är att hela tiden, från start, kunna presentera bloggarna i "miniintervjuer". Du kommer också att få nyhetstips, förvarningar om intressanta initiativ som tas av S-företrädare i kommun, landsting, riksdag och Europaparlamentet.

Ska det vara möjligt att leva upp till, så är jag också väldigt beroende av just dina tips. Slå en signal, adda mig på Facebook eller Twitter, skriv här på bloggen eller maila.

Jag hoppas att just du vill följa uppbyggnaden av Netroots Stockholm redan från våra första trevande steg. Och om du känner för att hänga med i bloggandet så tveka inte att höra av dig. Och som du ser till höger på sidan är det ännu mycket få Netroots Stockholm-bloggar listade. Vartefter ett mer formellt okey från respektive bloggare kommer så kompletteras listan. Det kan bli riktigt många!


Anmäl dig till Netroots Stockholms kick-off den första november. OSA senast den 25 oktober till mika.metso@socialdemokraterna.se

Läs mer om Kick-offen på Facebook.
"Gilla" Netroots Stockholm på Facebook.
Kolla Netroots alla bloggar i Sverige!
Hitta fler politiska bloggar på Politometern
Fler blogginlägg på Intressant

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar